Вибори кандидатур виборних представників від наукових, науково-педагогічних працівників та інших категорій працівників  до Вченої ради ННІМСО

Шановні колеги!

        ННІМСО оголошує конкурс кандидатів виборних представників від наукових, науково-педагогічних працівників та інших категорій працівників  до Вченої ради ННІМСО.

Вимоги до кандидатів:

        Виборні представники від наукових, науково-педагогічних працівників обираються з числа докторів наук, професорів, докторів філософії (кандидатів наук), доцентів, які працюють в Університеті на постійній основі – до 10 представників, яких обирає орган громадського самоврядування колективу Інституту шляхом прямих таємних виборів; при цьому в межах встановленої квоти; з метою забезпечення високої якості навчально-наукового забезпечення навчального процесу студентів з числа іноземних громадян, до складу вченої ради Інституту можуть бути включені виборні представники від наукових, науково-педагогічних працівників НН Інститутів та факультетів, які задіяні в процесах міжнародної освіти Університету.

        – виборні представники інших категорій працівників Інституту, які працюють на постійній основі – 1 особа, яку обирає орган громадського самоврядування колективу Інституту шляхом прямих таємних виборів.

Співробітників, які виявлять бажання прийняти участь у конкурсі, просимо заповнити заявку та надіслати її до дирекції ННІМСО. Кінцевий термін подачі заявки 10.05.2023 р.

Форма заявки

  1. Фотокартка
  2. Прізвище, ім’я
  3. Посада, вчене звання/ науковий ступінь (за наявності)
  4. Позиція на яку балотується кандидат (виборний представник від наукових, науково-педагогічних працівників / інші категорії працівників)

        Після отримання заявок кандидатур організоване проведення прямого, таємного голосування представників органу громадського самоврядування колективу Інституту та обрано кандидатів виборних представників від наукових, науково-педагогічних працівників та інших категорій працівників до Вченої ради ННІМСО.

 Дирекція ННІМСО

Translate »