Вибори кандидатур студентів на посаду Голови студентської ради ННІМСО та виборного представника до Вченої ради ННІМСО з числа осіб, які навчаються в Університеті

Шановні студенти!

        З метою залучення студентства до координації міжнародного співробітництва та освіти Національного авіаційного університету, ННІМСО оголошує конкурс кандидатів з числа студентів

  • на обрання кандидатури на посаду Голови студентської ради ННІМСО
  • на обрання кандидатури виборного представника до Вченої ради ННІМСО з числа осіб, які навчаються в Університеті.

 Вимоги до кандидатів:

  • Бути студентом денної форми навчання НАУ
  • Мати бажання приймати активну участь у координації міжнародного співробітництва та освіти університету.

Студентів, які виявлять бажання прийняти участь у конкурсі, просимо заповнити заявку та надіслати її на e-mail: bugaiko@nau.edu.ua. Кінцевий термін подачі заявки 10.05.2023 р.

Форма заявки

  1. Фотокартка
  2. Прізвище, ім’я
  3. Громадянство
  4. Факультет, спеціальність
  5. Курс, № групи
  6. Позиція на яку балотується кандидат (Голова студентської ради ННІМСО/ виборний представник до Вченої ради ННІМСО з числа осіб, які навчаються в Університеті)

        Після отримання заявок кандидатур організоване проведення загального, рівного, прямого, таємного голосування студентів університету з числа іноземних громадян та обрано кандидатуру Голови студентської ради та кандидатури виборного представника до Вченої ради ННІМСО з числа осіб, які навчаються в Університеті.

Всі студенти, які висунуть свої кандидатури та відповідатимуть визначеним вимогам, але за результатами голосування не будуть обрані, в подальшому залучатимуться до роботи у органах студентського самоврядування ННІМСО.  

 Дирекція ННІМСО

Translate »