Конференція «Ми не забудемо повік наш рідний дім з ім’ям крилатим НАУ!» ,21 квітня 2021 року 

21 квітня 2021 року на базі кафедри філологічних та природничих дисциплін Інституту міжнародного співробітництва та освіти відбулася студентська науково-практична конференція «Ми не забудемо повік наш рідний дім з ім’ям крилатим НАУ!». 
Учасників привітали директор інституту Ольга Шевченко, в.о. директора Центру міжнародної освіти Світлана Грицай, завідувач кафедри філологічних та природничих дисциплін Корчук Олена Юріївна. 
У роботі конференції взяли участь студенти-іноземці 1-3-х курсів ФТМЛ, ФАЕТ, АКФ, ФККПІ, ФАБД. 
Під час конференції було заслухано і обговорено 19 виступів здобувачів вищої освіти, що є результатами їх роботи під керівництвом викладачів кафедри філологічних та природничих дисциплін. 
Студенти представили цікаві роботи про авіацію різних країн світу. Понад 40 учасників онлайн-зустрічі почули відповіді на цілком практичні питання: чи правда, що літак може полетіти з одним робочим двигуном, а то й узагалі без нього; хто може отримати абонемент на безкоштовні польоти; які найнебезпечніші етапи польоту; коли вперше здійнявся у повітря літак; що таке космічний ліфт? 
У кожній доповіді лунали не тільки сухі факти і цифри, а відчувалася і безмежна любов до своєї майбутньої професії. 
Співведучими конференції виступили доцент кафедри Кириченко Наталія Михайлівна і студент 1 курсу ФТМЛ Фелікс Теттех Агое.
Translate »