Наукова премія Хефмана за міжкультурну компетентність

Щороку Університет Фехти присуджує Наукову премію Хефмана за міжкультурну компетентність. Вона налається компанією Höffmann Reisen GmbH із міста Фехта та має грошовий приз у розмірі 10 000 євро.

У центрі уваги премії – просування міжкультурної компетентності. Це може слугувати ключем до мирного та конструктивного співіснування людей різного етнічного, культурного та релігійного походження, допомагає розпізнавати те, що об’єднує, і вчитися на особливостях.

Міжкультурні проблеми багато в чому є невід’ємною частиною наукових досліджень у багатьох дисциплінах. Премія Höffmann Science Prize призначена для вшанування видатних учених, які представили новаторські роботи на теми, пов’язані з міжкультурною компетентністю. Це можуть бути роботи, що розглядають тему з точки зору однієї дисципліни, а також ті, що представляють собою міждисциплінарний підхід.

Висування здійснюється за пропозицією керівництва університету або керівництва наукової установи. Термін подачі заявки – 31 серпня 2023 року.

Деталі ви можете знайти за посиланнями:

https://www.uni-vechta.de/fileadmin/user_upload/Marketing_Kommunikation/Sonstiges/Hoeffmann_Wissenschaftspreis/Hoeffmann-Wissenschaftspreis_Seite_2023.pdf

https://www.uni-vechta.de/fileadmin/user_upload/Marketing_Kommunikation/Sonstiges/Hoeffmann_Wissenschaftspreis/2022_Richtlinien_de.pdf

Translate »