Національна стипендіальна програма (NSP) Словацької Республіки для підтримки мобільності студентів та аспірантів, викладачів ВНЗ, дослідників і митців

Оголошено про новий прийом заявок на здобуття стипендій на навчання, дослідницьке, мистецьке та лекційне стажування у Словаччині в 2023/2024 академічному році.
Останній термін подання заявок: 30 квітня 2023 року до 16:00 год.
Перебування буде можливо реалізувати протягом 2023/2024 академічного року. Заявки подаються в режимі он-лайн на інтернет-сайті www.stipendia.sk, або на www.scholarships.sk.
Національна стипендіальна програма (N§P) Словацької Республіки була створена для підтримки мобільності іноземних студентів та аспірантів, викладачів ВНЗ, дослідників і митців під час їхнього навчання чи дослідницької роботи в словацьких вищих навчальних закладах і дослідницьких центрах.
Основна інформація про Національну стипендіальну програму знаходиться в інформаційному бюлетні, що додається. Більш детальна інформація міститься на інтернет-сайтах: www.stipendia.sk, www.scholarships.sk. У разі виникнення будь-яких питань щодо N§P можна звертатися безпосередньо до адміністраторів цієї програми: Крістіна Саллерова (nsp-sk@saia.sk) – для претендентів з постійним місцем проживання в Словаччині; Сільвіа Ліповска (nsp-foreign2@saia.sk) – для претендентів (студенти та докторанти) на здобуття стипендії з-за кордону; Ондрей Арадски (nsp-foreign2@saia.sk) – для претендентів (викладачі вищих навчальних закладів, наукові та/або мистецькі працівники) на здобуття стипендії з-за кордону.

Translate »