1_Перелік документів для укладення договору дистанція

Перелік документів для укладення контракту з НАУ

 Центр міжнародної освіти Науково-навчального інституту міжнародного співробітництва і освіти Національного авіаційного університету (далі – ЦМО ННІМСО НАУ) інформує, що всі суб’єкти господарювання (резиденти та нерезиденти), які надають послуги з набору іноземців як кандидатів на навчання в НАУ (далі – АГЕНТИ), мають можливість укласти Контракт з НАУ.

Для укладення Контракту з НАУ необхідно:

– надіслати пакет документів на поштову адресу: «03058, Україна, м.Київ, просп. Любомира Гузара, 1, корпус 8а, офіс 507. Центр міжнародної освіти ННІМСО НАУ».

Телефон: (044) 406-73-48 та надіслати на e-mail: post-fsf@nau.edu.ua та bugaiko@nau.edu.ua.

або

надати пакет документів особисто за адресою: «03058, Україна, м.Київ, просп. Любомира Гузара,1, корпус 8а, офіс 507. Центр міжнародної освіти ННІМСО НАУ»

Телефон: (044) 406-73-48, e-mail: post-fsf@nau.edu.ua

Пакет документів для договору про дистанційне проведення вступних іспитів для іноземців

на паперових носіях включає:

  1. Копію ліцензії на відповідну діяльність на території країни.
  2. Копію нотаріально завіреного перекладу на англійську чи українську мову ліцензії на відповідну діяльність на території країни.
  3. Згода на обробку персональних даних від керівника суб’єкта господарювання (додаток №1).

Звертаємо увагу! Всі копії документів мають бути належним чином завірені (підпис та печатка (за наявності) керівником суб’єкта господарювання. У разі будь-яких змін у законодавстві України, що регулюють питання вступу іноземців та осіб без громадянства на навчання в Україні, ЦМО ННІМСО НАУ залишає за собою право витребувати необхідні додаткові документи.

 Інформація

Національного авіаційного університету

 Відповідно до Порядку видачі іноземцям та особам без громадянства запрошень на навчання (стажування) в Україні та їх реєстрації, затвердженим Наказом Міністерства освіти і науки України від 01.11.2013 р. № 1541, зареєстрованим в Міністерстві юстиції України 25.11.2013 р. за № 2004/24536, а також з метою забезпечення гарантій МОН України у відношенні достовірності виданих запрошень для в’їзду в Україну з освітніми цілями, всі запрошення на навчання, що видаються навчальними закладами  іноземцям, підлягають реєстрації в електронній системі Міністерства освіти і науки України. Персональні дані іноземного абітурієнта, що використовуються при реєстрації запрошень, які включені в затверджену законодавством форму Запрошення на навчання, будуть використані виключно з метою внесення в облікову базу даних виданих запрошень, а також, при необхідності, для надання візової підтримки запрошеному на навчання в Україну іноземцю.

________________________________________________________________________________

Згода

на збір та обробку персональних даних

 Я, ____________________________________________________________________________ ,

даю згоду Національному авіаційному університету, діючому відповідно до Закону України «Про захист персональних даних», на збір та обробку моїх персональних даних в  облікових файлах (базах даних), у тому числі електронних, на ведення яких підприємство уповноважене  Міністерством освіти і науки України в рамках статутних цілей і завдань підприємства, та для можливої передачі їх дипломатичним представництвам України за кордоном і дипломатичним представництвам інших держав, акредитованих на території України, відповідно до мого громадянства, та іншим третім особам, у разі отримання запиту відповідно до статті 16 Закону України «Про захист персональних даних».

Для обробки можуть бути використані наступні персональні дані:

– паспортні дані: повне ім’я, дата народження, серія, номер, дата видачі паспортного

документа, громадянство;

– країна проживання;

– стать;

– документу(и) про освіту.

«____»________________ 20____ року, ___________________ (_________________________)

                                                              (підпис)                                               (П. І. Б.)

Translate »