Продовжено співпрацю між Національним авіаційним університетом і Політехнічн . .

         У рамках реалізації програми міжнародної академічної мобільності Erasmus+ Національний авіаційний університет продовжив співпрацю з вищим європейським навчальним закладом, що готує фахівців технічних, мистецьких та гуманітарних наук, Політехнічним інститутом м. Томар (Instituto Politécnico de Tomar – IPT) до 2027 року.

В Інституті м.Томар діє 21 бакалаврська та магістерська програма, а також 17 спеціальних технічних курсів. У ЗВО представлені такі напрями навчання, як будівництво, менеджмент, цивільна, комп’ютерна, хімічна та біохімічна інженерія, інформаційні технології та логістика, машинобудування, управління туризмом і культурною спадщиною тощо.

За попередні роки в стінах Португальського вишу пройшли навчання за програмами академічної мобільності 12 студентів Національного авіаційного університету: ФКНТ (3), ФТМЛ (6), ФЛСК (1), ФАЕТ (1), ФМВ (1).

Цього року Політехнічний інститут м. Томар виділив фінансування на навчання 4 студентів НАУ. З 8 поданих заявок кваліфікована конкурсна комісія обрала для участі у програмі:

Аксюк Аліну – студентку ФЛСК;

Коберник Евеліну – студентку ФТМЛ;

Левченко Івана – студента ФКНТ;

Мельник Ольгу – студентку ФКНТ.

Вітаємо переможців конкурсу!!!

Translate »