4_Перелік документів ФОП

Перелік документів для укладення контракту з НАУ

 Центр міжнародної освіти Науково-навчального інституту міжнародного співробітництва і освіти Національного авіаційного університету (далі – ЦМО ННІМСО НАУ) інформує, що всі суб’єкти господарювання (резиденти та нерезиденти), які надають послуги з набору іноземців як кандидатів на навчання в НАУ (далі – АГЕНТИ), мають можливість укласти Контракт з НАУ.

Для укладення Контракту з НАУ необхідно:

– надіслати пакет документів на поштову адресу: «03058, Україна, м.Київ, просп. Любомира Гузара, 1, корпус 8а, офіс 507. Центр міжнародної освіти ННІМСО НАУ».

Телефон: (044) 406-73-48 та надіслати на e-mail: post-fsf@nau.edu.ua та bugaiko@nau.edu.ua.

або

надати пакет документів особисто за адресою: «03058, Україна, м.Київ, просп. Любомира Гузара,1, корпус 8а, офіс 507. Центр міжнародної освіти ННІМСО НАУ»

Телефон: (044) 406-73-48, e-mail: post-fsf@nau.edu.ua

Пакет документів для фізичних осіб-підприємців на паперових носіях включає:

  1. Копію виписки з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців.
  2. Копію витягу з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців.
  3. Довідку з банківської установи про наявність рахунків.
  4. Витяг з реєстру платників податку на додану вартість.
  5. Копію паспорту фізичної особи – підприємця та реєстраційного номеру облікової картки платника податків.
  6. Копію реєстраційного номеру облікової картки платника податків фізичної особи – підприємця.
  7. Згода на обробку персональних даних від фізичної особи – підприємця (додаток №1).

Звертаємо увагу! Всі копії документів мають бути належним чином завірені (підпис та печатка) фізичною особою – підприємцем.

У разі будь-яких змін у законодавстві України, що регулюють питання вступу іноземців та осіб без громадянства на навчання в Україні, ЦМО ННІМСО НАУ залишає за собою право витребувати необхідні додаткові документи.

Інформація

Національного авіаційного університету

 Відповідно до Порядку видачі іноземцям та особам без громадянства запрошень на навчання (стажування) в Україні та їх реєстрації, затвердженим Наказом Міністерства освіти і науки України від 01.11.2013 р. № 1541, зареєстрованим в Міністерстві юстиції України 25.11.2013 р. за № 2004/24536, а також з метою забезпечення гарантій МОН України у відношенні достовірності виданих запрошень для в’їзду в Україну з освітніми цілями, всі запрошення на навчання, що видаються навчальними закладами  іноземцям, підлягають реєстрації в електронній системі Міністерства освіти і науки України. Персональні дані іноземного абітурієнта, що використовуються при реєстрації запрошень, які включені в затверджену законодавством форму Запрошення на навчання, будуть використані виключно з метою внесення в облікову базу даних виданих запрошень, а також, при необхідності, для надання візової підтримки запрошеному на навчання в Україну іноземцю.

________________________________________________________________________________

Згода

на збір та обробку персональних даних

 Я, ____________________________________________________________________________ ,

даю згоду Національному авіаційному університету, діючому відповідно до Закону України «Про захист персональних даних», на збір та обробку моїх персональних даних в  облікових файлах (базах даних), у тому числі електронних, на ведення яких підприємство уповноважене  Міністерством освіти і науки України в рамках статутних цілей і завдань підприємства, та для можливої передачі їх дипломатичним представництвам України за кордоном і дипломатичним представництвам інших держав, акредитованих на території України, відповідно до мого громадянства, та іншим третім особам, у разі отримання запиту відповідно до статті 16 Закону України «Про захист персональних даних».

Для обробки можуть бути використані наступні персональні дані:

– паспортні дані: повне ім’я, дата народження, серія, номер, дата видачі паспортного

документа, громадянство;

– країна проживання;

– стать;

– документу(и) про освіту.

«____»________________ 20____ року, ___________________ (_________________________)

                                                                      (підпис)                              (П. І. Б.)

Translate »