Стипендійні можливості на навчання у Бангладешському університеті інженерії та технологій

Посольство Народної Республіки Бангладеш у повідомляє, що Університет інженерії та технології Бангладешу (BUET) приймає заявки на вступ іноземних громадян на рівень бакалавра.

Загальна кількість місць для іноземних студентів бакалаврату на навчальну сесію становить 26 осіб. Проте допускається не більше 10 (десяти) студентів з однієї країни та не більше 5 студентів на одному факультеті.

Заяву на вступ заявник повинен подати до Міністерства закордонних справ своєї країни. Міністерство закордонних справ країни заявника надішле заявку до Міністерства закордонних справ Народної Республіки Бангладеш для передачі її до Міністерства освіти Уряду Народної Республіки Бангладеш. Міністерство освіти розгляне заяву студента для необхідного схвалення урядом, а потім перешле її до BUET для обробки заявки. Через ці формальності, необхідні перед процедурою відбору, студентам рекомендується подати заявку заздалегідь до кінцевого терміну 22 травня 2023 р. До аплікаційної форми необхідно додати відповідні документи про освіту та 3 (три) нещодавно зроблені кольорові фотографії кандидата на паспорт. Після отримання заявок приймальні комісії BUET відберуть претендентів. Додаткову інформацію Ви можете отримати на сайті Університет інженерії та технології Бангладешу: https://www.buet.ac.bd/web/#/.

Translate »