Міжнародна програма підвищення кваліфікації та міжнародного стажування для освітян і науковців

Запрошуємо Вас взяти участь у міжнародній програмі підвищення кваліфікації та міжнародного стажування для освітян і науковців, яку реалізує Східно-Європейський Інститут Психології (Україна-Франція) у партнерстві з низкою інституцій України, Польщі, Німеччини та Франції.

Термін прийому груп: 24 березня – 4 квітня 2023 р, Констанц – Цюрих – Крьойцлінген (Німеччина – Швейцарія), 21 – 30 квітня 2023 р. Краків – Гданськ – Варшава (Польща). Тривалість програми: 12 днів/10 днів. Чисельність групи: до 10 учасників.

Програма передбачає:

  • Ознайомлювальні візити до провідних університетів/шкіл/освітніх центрів та інституцій – 12 год.;
  • Прослуховування та опрацювання навчально-демонстраційних курсів від провідних польських, італійських, німецьких та українських фахівців за напрямом «Інноваційні методи викладання: новітнє в європейській освітній практиці» (лекції, тренінги, воркшопи, мультимедійні майстерні – прохання мати з собою ноутбук/планшет/смартфон) – 36 год.;
  • Ознайомлення із діяльністю європейських освітніх установ (університетів, шкіл, гімназій) – 6 год.;
  • Участь у міжнародних конференційних подіях освітнього спрямування – 18 год.;
  • Ознайомлення з культурою і традиціями Польщі, Італії, Німеччини, Швейцарії, а також – сучасними освітніми тенденціями – 4 год.;
  • Підготовка міжнародної публікації (поза-аудиторна робота) – 32 год.;
  • Отримання Міжнародного диплому/сертифікату підвищення кваліфікації (72-108 год.) або міжнародного Сертифікату про науково-педагогічне стажування (72-108 год.) – відповідно до опрацьованих учасником годин та розділів Програми.

Також Програмою передбачені: проживання у готелі, 2-місне розміщення, сніданок; 2 екскурсії. Вартість Програми підвищення кваліфікації – 650 / 750 євро, що включає: навчальний та ознайомлювальний модулі, Міжнародний диплом/сертифікат підвищення кваліфікації/стажування; проживання, харчування (сніданки та кава-брейки під час заходів), 2 оглядові екскурсії. Проїзд – сплачується окремо. Вартість Програми міжнародного стажування (без трансферу, проживання і харчування) – 350 євро що включає: навчальний та ознайомлювальний модулі, Сертифікат про міжнародне стажування; кава-брейки підчас заходів, екскурсійна програма (2 екскурсії). Проїзд, проживання, харчування – сплачуються окремо.

Реєстрація: заявки (у довільній формі) прохання надсилати на ел.адресу: psvtoday@ukr.net При поданні групової заявки знижки – до 5 %. Інформація за тел.: (044) 257-20-21, (044) 360-86-22, (067) 196-28-14.

 

Translate »