Вітаємо Шевченко Ольгу Роальдівну з обранням директором Навчально-наукового інституту міжнародного співробітництва та освіти

Нещодавно, у Навчально-науковому інституті міжнародного співробітництва та освіти (ННІМСО) Національного авіаційного університету відбулися збори трудового колективу за участі ректора Максима Луцького, проректора з міжнародного співробітництва і освіти Ірини Зарубінської та начальника відділу управління кадрами та документообігом Сергія Бондарчука.

З вітальним словом до присутніх звернувся Максим Луцький. Він підкреслив важливу роль, яку виконує ННІМСО у розвитку університету та реалізації його стратегії, а також подякував колектив за сумлінну працю.

Порядком денним Конференції трудового колективу було передбачено розгляд питання про висунення та обговорення пропозиції щодо кандидатури на посаду директора інституту.

Сергій Бондарчук ознайомив присутніх з рекомендацією ректора НАУ стосовно кандидатури на посаду директора інституту Шевченко Ольги Роальдівни, яка презентувала план з подальшими напрямами розвитку та діяльності підрозділу.

Трудовий колектив інституту відкритим голосуванням одноголосно підтримав внесену кандидатуру Шевченко Ольги Роальдівни на посаду директора Навчально-наукового інституту міжнародного співробітництва та освіти.

Translate »