Навчання у Варшаві в рамках програми академічної мобільності Erasmus+

Запрошуємо взяти участь у конкурсі на навчання у Вищій школі екології та управління у Варшаві в рамках програми академічної мобільності Erasmus+

Національний авіаційний університет оголошує конкурс за програмою академічної мобільності Erasmus+ на навчання у Вищій школі екології та управління у Варшаві/ University of Ecology and Management in Warsaw (Польща) на першій семестр 2021-2022 навчального року.

Конкурс проводиться в рамках програми академічної мобільності Erasmus+.

Спеціальність:Architecture, Interior Architecture and Design

Перелік курсів для складання індивідуального плану навчання в Вищій школі екології та управління у Варшаві доступний за посиланням: http://eng.wseiz.pl/erasmusforincomingstudentsandstaffmembers/erasmuspluscoursescatalogue.html

Детальну інформацію про університет Ви знайдете на сайті: http://www.wseiz.pl/index.php/pl/2013-02-28-14-37-03/erasmus

Для участі у конкурсі необхідно до 30 квітня 2021 р. в електронному вигляді подати до сектору академічної мобільності ІМСО (marharyta.buhera@nau.edu.ua)

  1. Анкета-ЗАЯВА (друкується на 1 аркуші).
  2. Сертифікат про рівень знань іноземної мови (англійська  не нижче  B1).
  3. План навчання  (Learning Agreement ) із зазначенням дисциплін/курсів, обсягу навчальної роботи/кількості кредитів ECTS.
  4. Довідку про середній бал успішності (GPA) за попередні роки навчання (видається деканатом/дирекцією факультету/інституту – у зв’язку з карантинними обмеженнями просимо контактувати з Бугерою Маргаритою Анатоліївноюmarharyta.buhera@nau.edu.ua).
  5. Мотиваційний лист (до 1 сторінки).
  6. CV / резюме
  7. Копію закордонного паспорту (перша сторінка).

Дата, час та формат проведення співбесіди будуть оголошені окремо.

Документи, надіслані після вказаного терміну, не будуть прийняті до розгляду!

Translate »