Візит делегації Міжнародного університету логістики і транспорту

Завершився візит делегації Міжнародного університету логістики і транспорту у Вроцлаві (Республіка Польща), який тривав протягом 4-6 листопада 2019 року.

Президент університету Януш Павеска, проректор Зенон Заміар та професор Тадеуш Попковський обговорили з проректором з наукової роботи НАУ Володимиром Харченко, заступником директора Інституту міжнародного співробітництва й освіти Дмитром Бугайко та завідувачкою кафедри логістики Марією Григорак розвиток співпраці між університетами у галузі міжнародної освіти та науки. Польська делегація відвідала лабораторну базу НАУ та ознайомилась з методами науковців університету вирішувати практичні завдання глобальної логістики.

Президент Міжнародного університету логістики і транспорту у Вроцлаві Януш Павеска зауважив важливость розвитку програми подвійних дипломів зі спеціальності “Логістика”, окреслив перспективи участі студентів у програмі ERASMUS+, розповів про нову для обох ВОЗ освітньо-професійну програму «Авіаційна логістика». Він провів відкриту лекцію «Логістика майбутнього» для студентів кафедри аеронавігаційних систем. Лекцію «Міжнародне співробітництво університетів: крок до спільного успіху» для студентів Факультету транспорту, менеджменту і логістики прочитав професор Тадеуш Попковський.

Візит представників Міжнародного університету логістики і транспорту у Вроцлаві чітко окреслив перспективи розвитку співпраці між університетами – важливої частини десятирічної історії співробітництва.



Translate »