Національний авіаційний університет розширює міжнародні зв’язки

28 червня 2023 року проректор з міжнародного співробітництва і освіти Національного авіаційного університету (НАУ) Ірина Зарубінська, директор Навчально-наукового інституту міжнародного співробітництва та освіти (ННІМСО) Ольга Шевченко, завідувач кафедри технологій аеропортів Аерокосмічного факультету (АКФ) Олександр Тамаргазін успішно  завершили відрядження до Шаньдунського професійного коледжу інформації та технологій (Китай). Це подія, яка відкриває нові можливості для міжнародного співробітництва та розвитку нашого університету.

У період свого перебування в закладах освіти м. Шаньдунь проректор НАУ Ірина Зарубінська, директор ННІМСО Ольга Шевченко, завідувач кафедри АКФ Олександр Тамаргазін успішно провели переговори з провідними представниками коледжу та підписали угоду щодо навчання іноземних студентів. Ця угода відкриває нові перспективи для навчання іноземців у НАУ та сприятиме активізації обміну студентами та викладачами між двома закладами освіти.

Проректор Ірина Зарубінська поділилася своїми враженнями про відрядження: «Ми відвідали чудовий освітній заклад у Китаї та налагодили конструктивний діалог з представниками академічної спільноти. Підписання угоди є вагомим кроком у напрямі зміцнення співпраці між нашими навчальними закладами та створення нових можливостей для міжнародного навчання та закордонних досліджень».

               

Translate »