Реалізація академічної мобільності за програмою Erasmus+ в PAR University College (Rijeka, Хорватія)

Протягом тижня викладач НАУ – доцент кафедри конституційного та адміністративного права Дей Марина Олександрівна– перебувала у Хорватії за програмою академічної мобільності Erasmus+.
У рамках мобільності в PAR University College, Rijeka було презентовано Національний авіаційний університет, зроблено аналіз проведених наукових досліджень та досвід реалізації міжнародних проєктів, в тому числі і тих, що передбачають мобільність для студентів та викладачів.
Під час мобільності Дей Марина Олександрівна взяла участь традиційній 12-й Міжнародній конференції лідерів PAR – PILC 2023, яка фінансується програмою Digital Europe 2021-2027 та Національним планом відновлення та стійкості на 2021-2026 через проект «Цифрова трансформація Центральна Хорватія та Північна Адріатика через AI&GAMING EDIH». В рамках роботи учасники мали змогу обмінятися досвідом та знаннями у сфері лідерства 4.0 промислової революції, та учасники якої висунули на перший план штучний інтелект та загальні виклики та зміни, які він висуває.
Протягом періоду реалізації мобільності було розширено нетворкінг і започатковано нові співпраці.

Translate »