Студентка НАУ пройшла семестрове навчання за програмою мобільності Erasmus+

Студентка НАУ пройшла семестрове навчання у Коледжі прикладних наук м. Вуковар (Хорватія) за програмою мобільності Erasmus+

Студентка 3 курсу кафедри обліку і аудиту Факультету економіки та бізнес-адміністрування Ірина Труш протягом літнього семестру 2021 року навчалась у Коледжі прикладних наук м. Вуковар (Хорватія) в рамках програми Erasmus+ КА-107: Кредитна мобільність.

Ірина обрала 4 дисципліни: Accounting; Retailing Marketing, Marketing Communications, Business English, які викладаються на факультеті економіки. Навчання проходило в групі із студентами із Хорватії англійською мовою. В дружньому колективі студентів Коледжу прикладних наук м. Вуковар та студентами – учасниками програм мобільності Ірина активно приймала учать у заходах Коледжу та багато подорожувала.

Ірина зустрілась з українською діаспорою в Хорватії. Представник діаспори поділились своїм досвідом життя в Хорватії та провели для Ірини ряд екскурсій містами на мальовничому узбережжі Хорватії.

Запрошуємо студентів та викладачів Національного авіаційного університету активно приймати участь в програмах мобільності, які відкривають багато нових знайомств, вражень та можливостей!

Translate »